Wilt u ons werk financieel ondersteunen? Word dan lid

De laatste updates in uw mail!

U hoeft niets te missen. leder weekend krijgt u de hoogtepunten van Maurice van afgelopen week in uw mail. Met opmerkelijke artikelen, meer achtergrond en toelichtingen.

Internet in 2030

Samenvatting van het artikel

Internet in 2030 Door HP/De Tijd ben ik, ter gelegenheid van haar 20-jarig bestaan, gevraagd om een artikel te schrijven over internet over 20 jaar. Hoewel eigenlijk een ondoenlijke taak heb ik toch een poging gedaan. Toen ik het concept artikel geschreven had heb ik via Twitter mensen opgeroepen hun commentaar te geven op het artikel. […]

Lees volledig artikel: Internet in 2030

Leestijd: < 1 minuut

Internet in 2030

Door HP/De Tijd ben ik, ter gelegenheid van haar 20-jarig bestaan, gevraagd om een artikel te schrijven over internet over 20 jaar. Hoewel eigenlijk een ondoenlijke taak heb ik toch een poging gedaan.

Toen ik het concept artikel geschreven had heb ik via Twitter mensen opgeroepen hun commentaar te geven op het artikel. Meer dan 100 mensen hebben dat die zondag gedaan. Daar kwam zoveel uit dat ik heb besloten een uitgebreider stuk te schrijven dan de 2000 woorden die voor mij in HP/DeTijd waren gereserveerd. In dat tijdschrift staat nu een samenvatting van het artikel van circa 6000 woorden dat er gekomen is mede dankzij de reacties van al die mensen. (Die daarmee weer de kracht van internet bewezen. Daarvoor nogmaals mijn dank).

Onderin treft u het uitgebreide artikel aan.

Ik heb ook een WIKI aangemaakt waarbij ieder hoofdstuk apart in is opgenomen. Ik hoop dat u daar naartoe gaat om uw gedachten en visies aan het artikel toe te voegen. Het is binnen Wiki’s heel gemakkelijk. Even inschrijven en veranderingen aanbrengen. Er staat ook een korte handleiding bij. Hier kunt u terecht.

Op basis daarvan hoop ik uiteindelijk ook dit onderstaande artikel verder bij te stellen en wellicht te laten uitmonden in een publicatie.

Dankzij de snelheid van het licht 2030, extended versie

U heeft zojuist gelezen: Internet in 2030.

Volg Maurice de Hond op Twitter | Facebook | LinkedIn | YouTube.

Deel dit artikel: Twitter Facebook Linkedin WhatsApp
REACTIES
Reageer hier, maar met respect.

We verwelkomen respectvolle en relevante opmerkingen. Off-topic commentaren worden verwijderd. Als je illegale dingen doet, zullen we het verbieden.