Wilt u ons werk financieel ondersteunen? Word dan lid

De laatste updates in uw mail!

U hoeft niets te missen. leder weekend krijgt u de hoogtepunten van Maurice van afgelopen week in uw mail. Met opmerkelijke artikelen, meer achtergrond en toelichtingen.

De stuitende stelligheid van Rutte en/of het OMT

Zo gaat de verspreiding van het COVID-19 virus - 9798
Foto: epa08588301 Dutch Prime Minister Mark Rutte speaks at a press conference about the current state of affairs regarding coronavirus Covid-19 pandemic in the Netherlands, in The Hague, the Netherlands, 06 August 2020. EPA-EFE/REMKO DE WAAL OPTIONAL SOURCE
Samenvatting van het artikel

Rutte neemt aan dat de vele besmettingen rond de wedstrijd Valencia - Atalanta in het stadion hebben plaatsgevonden. Een snelle rekensom leert echter dat deze stellige aanname ongefundeerd is. Een illustratie van de erbarmelijke kwaliteit van de informatie waarop hele belangrijke beslissingen worden genomen.

Preview:

De stuitende stelligheid van Rutte en/of het OMT Op 9 april schreef ik een uitgebreid artikel over de superspreading events en met name over de wedstrijd Atalanta Bergamo-Valencia. Premier Rutte gebruikt deze wedstrijd als argument dat we ook buiten niet zonder de 1,5 meter kunnen. Plus dat we t...

Lees volledig artikel: De stuitende stelligheid van Rutte en/of het OMT

Alleen toegang als abonnee van maurice.nl of AI-lid

- 95984

Log hier in, als u toegangsinfo heeft:

Deel dit artikel: Twitter Facebook Linkedin WhatsApp
REACTIES
Reageer hier, maar met respect.

We verwelkomen respectvolle en relevante opmerkingen. Off-topic commentaren worden verwijderd. Als je illegale dingen doet, zullen we het verbieden.

 
De olifant op het voetbalveld - 96019