Wilt u ons werk financieel ondersteunen? Word dan lid

De laatste updates in uw mail!

U hoeft niets te missen. leder weekend krijgt u de hoogtepunten van Maurice van afgelopen week in uw mail. Met opmerkelijke artikelen, meer achtergrond en toelichtingen.

Interview AD 27-6, inclusief Van Dissel en RKI

Zo gaat de verspreiding van het COVID-19 virus - 9795
Foto: epa08375961 Dutch Prime Minister Mark Rutte (background C-L) and Dutch virologist and infectiologist Jaap van Dissel (background C-R) speak during a press conference in The Hague, The Netherlands, 21 April 2020, after a consultation with the Ministerial Crisis Management Committee (MCCb) about the emergency measures due to the the SARS-CoV-2 coronavirus which causes the COVID-19 disease. Woman in center is a not identified sign language translator. EPA-EFE/BART MAAT OPTIONAL SOURCE
Samenvatting van het artikel

Op 27-6 verscheen er een uitgebreid interview met mij in het AD. Ook nog eentje met prof. Van Dissel, plus dat net de afgelopen week de sites van het Duitse RIVM en Europese RIVM aangepast waren. Achter elkaar geeft dit een hele goede indruk van de stand van zaken.

Preview:

Interview AD 27-6, inclusief Van Dissel en RKI Op 27-6 verscheen er een uitgebreid interview met mij in het AD. Ook nog eentje met prof. Van Dissel, plus dat net de afgelopen week de sites van het Duitse RIVM en Europese RIVM aangepast waren. Achter elkaar geeft dit een hele goede indruk van de...

Lees volledig artikel: Interview AD 27-6, inclusief Van Dissel en RKI

Alleen toegang als abonnee van maurice.nl of AI-lid

- 95984

Log hier in, als u toegangsinfo heeft:

Deel dit artikel: Twitter Facebook Linkedin WhatsApp
REACTIES
Reageer hier, maar met respect.

We verwelkomen respectvolle en relevante opmerkingen. Off-topic commentaren worden verwijderd. Als je illegale dingen doet, zullen we het verbieden.

 
De notulen van het – Duitse – OMT compleet openbaar - 96782
De bijzondere aanpassingen van de oversterftemetingen - 96665