Wilt u ons werk financieel ondersteunen? Word dan lid

De laatste updates in uw mail!

U hoeft niets te missen. leder weekend krijgt u de hoogtepunten van Maurice van afgelopen week in uw mail. Met opmerkelijke artikelen, meer achtergrond en toelichtingen.

Mijn position paper voor het VWS overleg over Lockdown maatregelen

Onthullend GGD-rapport over Maassluis, waar is de logica? - 9217
Samenvatting van het artikel

Door het VWS werd ik gevraagd deel te nemen aan een open tafel met als onderwerp: effecten generieke lockdown. Lees hier mijn position paper terug met daarin mijn bevindingen en mijn plan van aanpak in de vorm van negen aanbevelingen.

Preview:

Mijn position paper voor het VWS overleg over Lockdown maatregelen Ik ben uitgenodigd om deel te nemen aan een open tafel van het Ministerie van VWS met als onderwerp "effecten generieke lockdownmaatregelen". We werden gevraag om een aantal van de gestelde vragen met maximaal 1200 woorden te bea...

Lees volledig artikel: Mijn position paper voor het VWS overleg over Lockdown maatregelen

Dit artikel kunt u alleen lezen als u lid bent van maurice.nl.

Button

Bent u al lid? Log dan hieronder in:

Deel dit artikel: Twitter Facebook Linkedin WhatsApp
REACTIES
Reageer hier, maar met respect.

We verwelkomen respectvolle en relevante opmerkingen. Off-topic commentaren worden verwijderd. Als je illegale dingen doet, zullen we het verbieden.