Wilt u ons werk financieel ondersteunen? Word dan lid

De laatste updates in uw mail!

U hoeft niets te missen. leder weekend krijgt u de hoogtepunten van Maurice van afgelopen week in uw mail. Met opmerkelijke artikelen, meer achtergrond en toelichtingen.

Nederlandse mobiliteit blijft onder de benchmark van Q1 (11/09/2020)

Zeven manieren hoe bedrijven effecten van COVID-19 kunnen verminderen - 10048
Samenvatting van het artikel

Deze site laat de door Google gemeten bewegingen van telefoongebruikers zien. Kies onderin bij 'change country' (bijv.) voor Nederland. De benchmark hier is een periode van januari tot februari van dit jaar betreft en niet dezelfde datum vorig jaar. Dat verklaart bijvoorbeeld waarom de parken nu (in de zomer) relatief populair zijn geweest.

Lees volledig artikel: Nederlandse mobiliteit blijft onder de benchmark van Q1 (11/09/2020)

Leestijd: < 1 minuut

Deze site laat de door Google gemeten bewegingen van telefoongebruikers zien. Kies onderin bij ‘change country’ (bijv.) voor Nederland. De benchmark hier is een periode van januari tot februari van dit jaar betreft en niet dezelfde datum vorig jaar. Dat verklaart bijvoorbeeld waarom de parken nu (in de zomer) relatief populair zijn geweest.

https://ourworldindata.org/covid-mobility-trends

Deel dit artikel: Twitter Facebook Linkedin WhatsApp
REACTIES
Reageer hier, maar met respect.

We verwelkomen respectvolle en relevante opmerkingen. Off-topic commentaren worden verwijderd. Als je illegale dingen doet, zullen we het verbieden.

 
Steeds meer malversaties bekend van Daszak, Fauci e.a. over lablek - 89029