Wilt u ons werk financieel ondersteunen? Word dan lid

De laatste updates in uw mail!

U hoeft niets te missen. leder weekend krijgt u de hoogtepunten van Maurice van afgelopen week in uw mail. Met opmerkelijke artikelen, meer achtergrond en toelichtingen.

Kerstvertelling (1/3) – Interview van Dissel in de Volkskrant

Kerstvertelling (1/3) – Interview van Dissel in de Volkskrant - 14183
Samenvatting van het artikel

Ik was van plan een uitgebreid jaaroverzicht te schrijven voor de periode tussen Kerst en Nieuwjaar. Bij het bedenken van de juiste aanpak kreeg ik een cadeau in de schoot geworpen: Het eindejaarsinterview met Prof. Van Dissel in de Volkskrant van Maarten Keulemans. Dit interview geeft een 360 graden beeld van wat in 2020 de kern was van de Nederlandse problematiek t.a.v. de Covid-19 crisis. Die betreft niet alleen de rol en aanpak van Van Dissel en het OMT, maar ook de rol van de media. Met De Volkskrant en in het bijzonder wetenschapsjournalist Keulemans als ultieme voorbeelden van hoe het niet moet.

Preview:

Een cadeau in de schoot geworpen

Ik was van plan een uitgebreid jaaroverzicht te schrijven voor de periode tussen Kerst en Nieuwjaar. Bij het bedenken van de juiste aanpak kreeg ik een cadeau in de schoot geworpen: Het eindejaarsinterview met Prof...

Lees volledig artikel: Kerstvertelling (1/3) – Interview van Dissel in de Volkskrant

Alleen toegang als abonnee van maurice.nl of AI-lid

- 95984

Log hier in, als u toegangsinfo heeft:

Deel dit artikel: Twitter Facebook Linkedin WhatsApp
REACTIES
Reageer hier, maar met respect.

We verwelkomen respectvolle en relevante opmerkingen. Off-topic commentaren worden verwijderd. Als je illegale dingen doet, zullen we het verbieden.

 
De olifant op het voetbalveld - 96019