Wilt u ons werk financieel ondersteunen? Word dan lid

De laatste updates in uw mail!

U hoeft niets te missen. leder weekend krijgt u de hoogtepunten van Maurice van afgelopen week in uw mail. Met opmerkelijke artikelen, meer achtergrond en toelichtingen.

Waar geen wil is, is geen weg – het hospitaalschip

Waar geen wil is, is geen weg – het hospitaalschip - 14706
Samenvatting van het artikel

De regering neemt letterlijk met één pennenstreek maatregelen waardoor de horeca, de sport, de cultuur, het amusement, niet-essentiële winkels en de scholen worden stilgelegd. Maar als er (creatieve) oplossingen komen, die behulpzaam kunnen zijn bij het aanpakken van de belangrijkste uitdagingen van de crisis, dan ziet men vooral problemen (vaak nogal bureaucratische). En lijkt men niet in staat om dit soort oplossingen ook te implementeren. Hier ga ik – met het hospitaalschip als voorbeeld – dieper in op wat ik bedoel.

Preview:

Gisteren heb ik een interessant videogesprek gehad met o.a. Ronald Brautigam, die is gekomen met het aanbod van het Italiaanse hospitaalschip. Hij had ruim twee maanden geleden bij verschillende instanties aangeklopt. In het voorjaar had het schip, ingericht voor patiënten met Covid-19, inclusief...

Lees volledig artikel: Waar geen wil is, is geen weg – het hospitaalschip

Alleen toegang als abonnee van maurice.nl of AI-lid

- 95984

Log hier in, als u toegangsinfo heeft:

Deel dit artikel: Twitter Facebook Linkedin WhatsApp
REACTIES
Reageer hier, maar met respect.

We verwelkomen respectvolle en relevante opmerkingen. Off-topic commentaren worden verwijderd. Als je illegale dingen doet, zullen we het verbieden.

 
De olifant op het voetbalveld - 96019