Wilt u ons werk financieel ondersteunen? Word dan lid

De laatste updates in uw mail!

U hoeft niets te missen. leder weekend krijgt u de hoogtepunten van Maurice van afgelopen week in uw mail. Met opmerkelijke artikelen, meer achtergrond en toelichtingen.

Zo manipuleert het RIVM ons met de Britse variant

Zo manipuleert het RIVM ons met de Britse variant - 16524
Samenvatting van het artikel

De dataverzameling rondom het aandeel van de Britse variant in Nederland geeft bij lange na niet het echte beeld van de ontwikkeling van die variant in Nederland. Dat weet het RIVM maar al te goed. Desondanks zijn die data gebruikt om de regering en bevolking de stuipen op het lijf te jagen met de aankondiging van een enorme derde golf die zou komen. Daardoor werden de maatregelen verlengd en verzwaard met alle negatieve gevolgen van dien.

Preview:

Mijn bevinding

In het onderstaand uitgebreide artikel laat ik zien dat de mate van verspreiding van de Britse variant - bewust - aanzienlijk werd en wordt overdreven! Sinds half januari wordt in Nederland namelijk het beleid bepaald door de dreiging van de grote...

Lees volledig artikel: Zo manipuleert het RIVM ons met de Britse variant

Alleen toegang als abonnee van maurice.nl of AI-lid

- 95984

Log hier in, als u toegangsinfo heeft:

Deel dit artikel: Twitter Facebook Linkedin WhatsApp
REACTIES
Reageer hier, maar met respect.

We verwelkomen respectvolle en relevante opmerkingen. Off-topic commentaren worden verwijderd. Als je illegale dingen doet, zullen we het verbieden.

 
De olifant op het voetbalveld - 96019