Wilt u ons werk financieel ondersteunen? Word dan lid

De laatste updates in uw mail!

U hoeft niets te missen. leder weekend krijgt u de hoogtepunten van Maurice van afgelopen week in uw mail. Met opmerkelijke artikelen, meer achtergrond en toelichtingen.

J’accuse…!

J’accuse…! - 17406
Samenvatting van het artikel

Ik heb lang geaarzeld of ik dit stuk zou schrijven. Maar nu is het moment daar. Het RIVM manipuleert de regering en ons door de manier waarop ze met data, modellen en prognoses omgaan. Met enorme gevolgen voor ons land. Als dit niet massaal aan de kaak wordt gesteld, dan blijft dit land onder het juk van het RIVM en het OMT.

Preview:

Vanaf het moment dat ik me kan herinneren ben ik met cijfers bezig geweest. Van jongs af aan hielp ik mijn vader in het weekend de nota's op te maken voor zijn grossierderij in fruit. (Gelukkig was er toen geen BTW, zodat ik me als achtjarige kon beperken tot optellingen). Op de middelbare schoo...

Lees volledig artikel: J’accuse…!

Dit artikel kunt u alleen lezen als u lid bent van maurice.nl.

Button

Bent u al lid? Log dan hieronder in:

Deel dit artikel: Twitter Facebook Linkedin WhatsApp
REACTIES
Reageer hier, maar met respect.

We verwelkomen respectvolle en relevante opmerkingen. Off-topic commentaren worden verwijderd. Als je illegale dingen doet, zullen we het verbieden.

 
De eindafrekening - 88558