Wilt u ons werk financieel ondersteunen? Word dan lid

De laatste updates in uw mail!

U hoeft niets te missen. leder weekend krijgt u de hoogtepunten van Maurice van afgelopen week in uw mail. Met opmerkelijke artikelen, meer achtergrond en toelichtingen.

Covid Dagcijfers 3 juni 2021

Covid Dagcijfers 26 mei 2021 - 20420
Samenvatting van het artikel

Op deze pagina worden dagelijks de laatste cijfers over de covid-19 epidemie gepresenteerd, op basis van de gegevens van het NICE, aangevuld met de voorspellingen voor de komende weken. Vandaag de cijfers voor 1 juni 2021. Op dinsdag en vrijdag een uitgebreidere rapportage, vandaag een beknopte.

Lees volledig artikel: Covid Dagcijfers 3 juni 2021

Leestijd: < 1 minuut

Covid Dagcijfers 3 juni 2021

Dit is een rapportage van de dagcijfers in beperkte vorm. Op dinsdag en vrijdag is er de uitgebreidere rapportage zoals u gewend bent.

De GGD-cijfers van dinsdag zijn t.o.v. de week ervoor weer conform de trend, die we zagen. 10% minder mensen die zich lieten testen en 22% minder positieve testen. Ook de ziekenhuisopnames blijven dalen, zodat het totale beeld gelijk blijft. Forse dalingen op alle niveaus.

Hier staat nog uitgelegd dat we inschatten dat meer dan de helft van de positieve testen “false” zijn (dus besmet was geweest en niet meer besmettelijk).

Dit is de grafiek van alle dalende cijfers:

Covid Dagcijfers 3 juni 2021 - 20701

U heeft zojuist gelezen: Covid Dagcijfers 3 juni 2021.

Volg Maurice de Hond op Twitter en YouTube.

Deel dit artikel: Twitter Facebook Linkedin WhatsApp
REACTIES
Reageer hier, maar met respect.

We verwelkomen respectvolle en relevante opmerkingen. Off-topic commentaren worden verwijderd. Als je illegale dingen doet, zullen we het verbieden.

 
De olifant op het voetbalveld - 96019