Wilt u ons werk financieel ondersteunen? Word dan lid

De laatste updates in uw mail!

U hoeft niets te missen. leder weekend krijgt u de hoogtepunten van Maurice van afgelopen week in uw mail. Met opmerkelijke artikelen, meer achtergrond en toelichtingen.

Covid Dagcijfers 5 juni 2021

Covid Dagcijfers 26 mei 2021 - 20420
Samenvatting van het artikel

Op deze pagina worden dagelijks de laatste cijfers over de covid-19 epidemie gepresenteerd, op basis van de gegevens van het NICE, aangevuld met de voorspellingen voor de komende weken. Vandaag de cijfers voor 5 juni 2021. Op dinsdag en vrijdag een uitgebreidere rapportage, vandaag een beknopte.

Lees volledig artikel: Covid Dagcijfers 5 juni 2021

Leestijd: < 1 minuut

Covid Dagcijfers 5 juni 2021

Hetzelfde patroon

Dit is een rapportage van de dagcijfers in beperkte vorm. Op dinsdag en vrijdag is er de uitgebreidere rapportage zoals u gewend bent.

De GGD-cijfers van donderdag waren meer dan 30% lager dan die van de week ervoor. Dat is de tweede dag dat dit gebeurt. Er zijn 20% minder mensen gekomen om zich te laten testen. Het percentage positief daalde van 9% naar 7,3%. De komende drie dagen zullen vrijwel zeker bij de GGD met cijfers onder de 2000 komen. Bij de RIVM zal dat waarschijnlijk maandag en dinsdag gebeuren.

De gecombineerde grafiek laat nog steeds hetzelfde patroon zien. De blauwe lijn van de ziekenhuisopnames daalt sneller dan het aantal positief getesten. Dat is in dit recente artikel beschreven. 

Covid Dagcijfers 5 juni 2021 - 20764

U heeft zojuist gelezen: Covid Dagcijfers 5 juni 2021.

Volg Maurice de Hond op Twitter en YouTube.

Deel dit artikel: Twitter Facebook Linkedin WhatsApp
REACTIES
Reageer hier, maar met respect.

We verwelkomen respectvolle en relevante opmerkingen. Off-topic commentaren worden verwijderd. Als je illegale dingen doet, zullen we het verbieden.

 
Stemtel pagina EP2024, 6 juni 2024 - 89126