Wilt u ons werk financieel ondersteunen? Word dan lid

De laatste updates in uw mail!

U hoeft niets te missen. leder weekend krijgt u de hoogtepunten van Maurice van afgelopen week in uw mail. Met opmerkelijke artikelen, meer achtergrond en toelichtingen.

Covid Dagcijfers 17 juni 2021

Covid Dagcijfers 26 mei 2021 - 20420
Samenvatting van het artikel

Op deze pagina worden dagelijks de laatste cijfers over de covid-19 epidemie gepresenteerd, op basis van de gegevens van het NICE, aangevuld met de voorspellingen voor de komende weken. Vandaag de cijfers voor 17 juni 2021. Op dinsdag en vrijdag een uitgebreidere rapportage, vandaag een beknopte.

Lees volledig artikel: Covid Dagcijfers 17 juni 2021

Leestijd: < 1 minuut

Covid Dagcijfers 17 juni 2021

Tussenrapportage

Dit is een rapportage van de dagcijfers in beperkte vorm. Op dinsdag en vrijdag is er de uitgebreidere rapportage zoals u gewend bent.

De GGD-cijfers van afgelopen dinsdag lieten het normale patroon weer zien, dat alleen gisteren doorbroken leek. De daling van dinsdag t.o.v. de week ervoor ws 38%.  Wederom een percentage positief dat onder de 5% zit.

De afwijkende cijfers komen, nadat we het wat diepgaander hebben geanalyseerd, dat de GGD-cijfers van vorige week maandag rond de 8.000 uitgevoerde testen en circa 500 positieve testen niet weergeven. Terwijl ze wel aan het RIVM doorgegeven zijn.

We blijven dus in dezelfde trend zitten van de afgelopen tijd en dat is ook in de grafiek goed te zien.

Covid Dagcijfers 17 juni 2021 - 21024

U heeft zojuist gelezen: Covid Dagcijfers 17 juni 2021.

Volg Maurice de Hond op Twitter en YouTube.

Deel dit artikel: Twitter Facebook Linkedin WhatsApp
REACTIES
Reageer hier, maar met respect.

We verwelkomen respectvolle en relevante opmerkingen. Off-topic commentaren worden verwijderd. Als je illegale dingen doet, zullen we het verbieden.