Wilt u ons werk financieel ondersteunen? Word dan lid

De laatste updates in uw mail!

U hoeft niets te missen. leder weekend krijgt u de hoogtepunten van Maurice van afgelopen week in uw mail. Met opmerkelijke artikelen, meer achtergrond en toelichtingen.

Covid Dagcijfers 30 juni 2021

Covid Dagcijfers 26 mei 2021 - 20420
Samenvatting van het artikel

Op deze pagina worden dagelijks de laatste cijfers over de covid-19 epidemie gepresenteerd, op basis van de gegevens van het NICE, aangevuld met de voorspellingen voor de komende weken. Vandaag de cijfers voor 30 juni 2021.

Lees volledig artikel: Covid Dagcijfers 30 juni 2021

Leestijd: < 1 minuut

Covid Dagcijfers 30 juni 2021

Zoals eerder gezegd het dalingstempo zal dalen.

Maandag bij de GGD kwamen er iets minder mensen dan de week ervoor. Het percentage positief daalde naar 2,6%, het laagste percentage sinds begin september is er nog steeds sprake van een daling van het aantal positieve gevallen. Maar zoals al was aangekondigd neemt het dalingspercentage af. Nu is het 22% minder dan vorige week maandag.

Bij de ziekenhuisopnames zien we nu ongeveer 10 per dag. Besef dat als iemand is ontslagen uit het ziekenhuis, maar hij komt dan toch weer een tijdje erna terug omdat klachten verergeren, dan wordt die persoon gewoon nieuw geteld. (Wordt een episode genoemd). Het zou me niet verbazen als relatief gezien het aandeel van deze terugkerende patienten nu duidelijk hoger is dan toen de golf nog aan het srijgen was.

Het totaalplaatje is nu dit:

Covid Dagcijfers 30 juni 2021 - 21280

De komende dagen zullen er wel vertragingen in de dalingen ontstaan, omdat we al zo dicht bij nul zitten

U heeft zojuist gelezen: Covid Dagcijfers 30 juni 2021.

Volg Maurice de Hond op Twitter en YouTube.

Deel dit artikel: Twitter Facebook Linkedin WhatsApp
REACTIES
Reageer hier, maar met respect.

We verwelkomen respectvolle en relevante opmerkingen. Off-topic commentaren worden verwijderd. Als je illegale dingen doet, zullen we het verbieden.

 
Steeds meer malversaties bekend van Daszak, Fauci e.a. over lablek - 89029