Wilt u ons werk financieel ondersteunen? Word dan lid

De laatste updates in uw mail!

U hoeft niets te missen. leder weekend krijgt u de hoogtepunten van Maurice van afgelopen week in uw mail. Met opmerkelijke artikelen, meer achtergrond en toelichtingen.

Het gevecht rond de aerosolen

Het gevecht rond de aerosolen - 21421
Samenvatting van het artikel

Een belangwekkend interview met Prof. Jimenez. Het beschrijft ook goed wat ik in Nederland heb meegemaakt toen ik de verspreiding van het virus door de lucht als dominante methode op de agenda wilde zetten vanaf april 2020.

Lees volledig artikel: Het gevecht rond de aerosolen

Leestijd: < 1 minuut

Het gevecht rond de aerosolen

Dit fascinerende portret van Prof. Jimenez en zijn team (wel even gratis inloggen via Facebook of Google) illustreert het gevecht dat gevoerd werd en wordt om te onderkennen dat het virus zich vooral via de lucht verspreidt. Het beschrijft ook veel van wat ik meemaakte en meemaak (en Nederland loopt wat dat betreft nog fors achter op de VS).

Ik had al vroeg contact met Prof. Jimenez en wisselde ervaringen uit. Uit deze twee tweets is dat ook op te maken:

Het gevecht rond de aerosolen - 21422
Het gevecht rond de aerosolen - 21392

In november 2020 hadden we dit interview met hem over de verspreiding van het virus door de lucht. Maar nog steeds laten in Nederland Van Dissel en veel leden van het OMT zien dat ze deze basisregels vanuit de natuurkunde niet van toepassing lijken te vinden op de verspreiding van het virus.

Zoals Prof. Jimenez zegt: ‘De regels van de zwaartekracht zijn bepalend t.a.v. de mogelijkheid voor druppels van verschillende grootte om te blijven zweven.’  De miskenning daarvan door WHO en RIVM heeft wereldwijd tot heel veel onnodige slachtoffers geleid en doet dat nog steeds.

U heeft zojuist gelezen: Het gevecht rond de aerosolen.

Volg Maurice de Hond op Twitter en YouTube.

Deel dit artikel: Twitter Facebook Linkedin WhatsApp
REACTIES
Reageer hier, maar met respect.

We verwelkomen respectvolle en relevante opmerkingen. Off-topic commentaren worden verwijderd. Als je illegale dingen doet, zullen we het verbieden.

 
Stemtel pagina EP2024, 6 juni 2024 - 89126