Wilt u ons werk financieel ondersteunen? Word dan lid

De laatste updates in uw mail!

U hoeft niets te missen. leder weekend krijgt u de hoogtepunten van Maurice van afgelopen week in uw mail. Met opmerkelijke artikelen, meer achtergrond en toelichtingen.

Covid Dagcijfers 9 augustus 2021

Covid Dagcijfers 26 mei 2021 - 20420
Samenvatting van het artikel

Op deze pagina worden dagelijks de laatste cijfers over de covid-19 epidemie gepresenteerd. Vandaag de cijfers voor 9 augustus 2021

Lees volledig artikel: Covid Dagcijfers 9 augustus 2021

Leestijd: < 1 minuut

Covid Dagcijfers 9 augustus 2021

De GGD dagcijfers van zaterdag waren net onder de 2000. Dat was het laatst op 4 juli. Ten opzichte van de zaterdag van een week geleden was de daling nog maar 10%. Dus het dalingspercentage van de GGD-cijfers is nu duidelijk aan het afnemen.

Dat zou kunnen wijzen op een stabilisering van de GGD-cijfers op een niveau rond de 2000. (Zaterdag en zondag zijn altijd lagere cijfers dan op werkdagen).

Covid Dagcijfers 9 augustus 2021 - 22422

De cijfers van de ziekenhuisopnames lijken nu ook te stabiliseren, maar ook daar zien we een verschil tussen de NICE-cijfer en die van de LCPS.. Doorgaans komt er een soort inhaaleffect op dinsdag of woensdag.

Morgen zullen we weer het RIVM weekrapport krijgen en dan zullen ook mogelijke achterstanden worden ingehaald en kan er een beter beeld worden gegeven.

U heeft zojuist gelezen: Covid Dagcijfers 9 augustus 2021.

Volg Maurice de Hond op Twitter en YouTube.

Deel dit artikel: Twitter Facebook Linkedin WhatsApp
REACTIES
Reageer hier, maar met respect.

We verwelkomen respectvolle en relevante opmerkingen. Off-topic commentaren worden verwijderd. Als je illegale dingen doet, zullen we het verbieden.