Wilt u ons werk financieel ondersteunen? Word dan lid

De laatste updates in uw mail!

U hoeft niets te missen. leder weekend krijgt u de hoogtepunten van Maurice van afgelopen week in uw mail. Met opmerkelijke artikelen, meer achtergrond en toelichtingen.

Covid Dagcijfers 15 september 2021

Covid Dagcijfers 14 juli 2021 - 21663
Samenvatting van het artikel

Op deze pagina worden dagelijks de laatste cijfers over de covid-19 epidemie gepresenteerd, op basis van de gegevens van het NICE, aangevuld met de voorspellingen voor de komende weken. Vandaag de cijfers voor 15 september 2021

Lees volledig artikel: Covid Dagcijfers 15 september 2021

Leestijd: < 1 minuut

Covid Dagcijfers 15 september 2021

De GGD-cijfers van maandag zijn een bevestiging van de trend van de laatste dagen. Terwijl maandag altijd een duidelijke stijging geeft t.o.v. de twee dagen ervoor, zien we dat afgelopen maandag een 19% daling liet zien t.o.v. vorige week maandag. 

Covid Dagcijfers 15 september 2021 - 23447

Ook dit laat zien dat het drukke weekend van vorige week (Grand Prix in Zandvoort en grote demonstraties op zondag) geen merkbare veranderingen in de cijfers heeft opgeleverd.

De ziekenhuisbezetting liet ineens een daling zien van circa 5% naar 600. Dat cijfers verloopt doorgaans grillig, maar lijkt in lijn te zijn met de geleidelijke afname van de ziekenhuisopnames, die ook dinsdag door het RIVM is gemeld.

U heeft zojuist gelezen: Covid Dagcijfers 15 september 2021.

Volg Maurice de Hond op Twitter en YouTube.

Deel dit artikel: Twitter Facebook Linkedin WhatsApp
REACTIES
Reageer hier, maar met respect.

We verwelkomen respectvolle en relevante opmerkingen. Off-topic commentaren worden verwijderd. Als je illegale dingen doet, zullen we het verbieden.

 
De notulen van het – Duitse – OMT compleet openbaar - 96782
De bijzondere aanpassingen van de oversterftemetingen - 96665