Wilt u ons werk financieel ondersteunen? Word dan lid

De laatste updates in uw mail!

U hoeft niets te missen. leder weekend krijgt u de hoogtepunten van Maurice van afgelopen week in uw mail. Met opmerkelijke artikelen, meer achtergrond en toelichtingen.

Covid Dagcijfers 25 september 2021

Covid Dagcijfers 14 juli 2021 - 21663
Samenvatting van het artikel

Op deze pagina worden dagelijks de laatste cijfers over de covid-19 epidemie gepresenteerd, op basis van de gegevens van het NICE, aangevuld met de voorspellingen voor de komende weken. Vandaag de cijfers voor 25 september 2021

Lees volledig artikel: Covid Dagcijfers 25 september 2021

Leestijd: < 1 minuut

Covid Dagcijfers 25 september 2021

En ook de GGD-cijfers van donderdag blijven in lijn met die van de afgelopen week. De daling is 19% t.o.v. de donderdag ervoor. Met vrijwel net zoveel geteste personen is de daling van het percentage positief van 8,8 naar 7,2%.

Covid Dagcijfers 25 september 2021 - 23636

De ziekenhuiscijfers blijven de dalende trend aanhouden. Het aantal opnames neemt stap-voor-stap af. Maar de laatste week zien we vrijwel dagelijks een daling van het aantal patiënten in het ziekenhuis met 3 a 4%. Nu is de daling 21 patiënten naar 470.

Instroom

Omdat de instroom in de ziekenhuizen nu de helft is van die van ruim twee maanden geleden, weten we ook dat met de huidige instroom een bezetting van 350 patiënten het resultaat zal zijn. (Als ten minste de instroom gelijk zou blijven). Maar als de instroom verder daalt of stijgt, zal dat cijfer een andere zijn. Mocht het wel stabiel blijven dan kunnen we dus in circa 15 dagen een verdere daling met 120 patiënten zien.

U heeft zojuist gelezen: Covid Dagcijfers 25 september 2021.

Volg Maurice de Hond op Twitter en YouTube.

Deel dit artikel: Twitter Facebook Linkedin WhatsApp
REACTIES
Reageer hier, maar met respect.

We verwelkomen respectvolle en relevante opmerkingen. Off-topic commentaren worden verwijderd. Als je illegale dingen doet, zullen we het verbieden.