Wilt u ons werk financieel ondersteunen? Word dan lid

De laatste updates in uw mail!

U hoeft niets te missen. leder weekend krijgt u de hoogtepunten van Maurice van afgelopen week in uw mail. Met opmerkelijke artikelen, meer achtergrond en toelichtingen.

De veilige werkvloer

De veilige werkvloer - 23913
Samenvatting van het artikel

Er wordt steeds vaker gesproken over "De veilige werkvloer", maar wat is dat eigenlijk? In dit blog laten we zien dat er elke dag gemiddeld een kans van 0,000125% is om uiteindelijk opgenomen te worden in het ziekenhuis. Een deel van dat risico wordt gelopen op de werkvloer. Het weren van ongevaccineerden op de werkvloer verlaagt deze kans daar met slechts 0,000.0075%, veel te weinig om het verschil te maken tussen een wel of niet veilige werkvloer. Adequate maatregelen van de werkgever om het binnenklimaat te verbeteren, geven veel meer resultaat.

Preview:

De discussie die steeds luider aanzwelt en tot veel discussies in de samenleving leidt, is die over de veiligheid van de werkvloer. De roep om openbaarmaking van de vaccinatiestatus van werknemers wordt steeds luider. Het algemene gevoel onder de bevolking is dat alleen als iedereen op de werkvloer...

Lees volledig artikel: De veilige werkvloer

Dit artikel kunt u alleen lezen als u lid bent van maurice.nl.

Button

Bent u al lid? Log dan hieronder in:

Deel dit artikel: Twitter Facebook Linkedin WhatsApp
REACTIES
Reageer hier, maar met respect.

We verwelkomen respectvolle en relevante opmerkingen. Off-topic commentaren worden verwijderd. Als je illegale dingen doet, zullen we het verbieden.