Wilt u ons werk financieel ondersteunen? Word dan lid

De laatste updates in uw mail!

U hoeft niets te missen. leder weekend krijgt u de hoogtepunten van Maurice van afgelopen week in uw mail. Met opmerkelijke artikelen, meer achtergrond en toelichtingen.

Covid Dagcijfers 8 oktober 2021

Covid Dagcijfers 14 juli 2021 - 21663
Samenvatting van het artikel

Op deze pagina worden dagelijks de laatste cijfers over de covid-19 epidemie gepresenteerd, op basis van de gegevens van het NICE, aangevuld met de voorspellingen voor de komende weken. Vandaag de cijfers voor 8 oktober 2021

Lees volledig artikel: Covid Dagcijfers 8 oktober 2021

Leestijd: < 1 minuut

Covid Dagcijfers 8 oktober 2021

De GGD cijfers van vandaag zijn een bevestiging van die van gisteren.  Dus dinsdag was de stijging t.o.v. de dinsdag ervoor 51%, en maandag was het 45%. Een duidelijke omslag t.o.v.  het patroon van de afgelopen weken.

Covid Dagcijfers 8 oktober 2021 - 24050

Ook de cijfers van het aangetroffen virus in het rioolwater laat een duidelijke stijging zien in de afgelopen week.

Covid Dagcijfers 8 oktober 2021 - 24051

Aanvankelijk zou over deze stijging vandaag een artikel al geschreven worden, maar ik wilde wachten tot de cijfers van vandaag. Morgenochtend een artikel dat ingaat op deze stijging, de oorzaak en de waarschijnlijke gevolgen.

P.S. Bedankt trouwens voor de vele felicitaties en donaties, die ik vandaag mocht ontvangen t.g.v. mijn 74e verjaardag. Ik stel deze vorm van steun voor mij persoonlijk en voor deze site zeer op prijs.

U heeft zojuist gelezen: Covid Dagcijfers 8 oktober 2021.

Volg Maurice de Hond op Twitter en YouTube.

Deel dit artikel: Twitter Facebook Linkedin WhatsApp
REACTIES
Reageer hier, maar met respect.

We verwelkomen respectvolle en relevante opmerkingen. Off-topic commentaren worden verwijderd. Als je illegale dingen doet, zullen we het verbieden.

 
Steeds meer malversaties bekend van Daszak, Fauci e.a. over lablek - 89029