Wilt u ons werk financieel ondersteunen? Word dan lid

De laatste updates in uw mail!

U hoeft niets te missen. leder weekend krijgt u de hoogtepunten van Maurice van afgelopen week in uw mail. Met opmerkelijke artikelen, meer achtergrond en toelichtingen.

De informatieoorlog rondom Ivermectine

De informatieoorlog rondom Ivermectine - 24364
Samenvatting van het artikel

Over Ivermectine is er een echte informatieoorlog aan de gang. Een nieuwe slag in die strijd ontstond naar aanleiding van een artikel van de BBC over het gebrek aan bewijs van de werking van dit geneesmiddel. Dr. Campbell maakte daar op zijn beurt gehakt van.

Lees volledig artikel: De informatieoorlog rondom Ivermectine

Leestijd: < 1 minuut

Over het onderwerp “Ivermectine” is al meer dan een jaar een informatieoorlog aan de gang. Dr. Kory is één van de grote pleitbezorgers van het gebruik van Ivermectine om Covid-19 te voorkomen en als hulpmiddel tegen de symptomen. Vincent Everts had afgelopen jaar al een interview met hem. 

Dr. Kory en anderen stellen dat er vele bewijzen zijn dat het geneesmiddel Ivermectine (tegen rivierblindheid, de ontwikkelaars hebben er een Nobel-prijs voor gekregen) goed werkt als preventiemiddel tegen Covid-19 en als middel om de genezing te bevorderen. Op veel plekken werd de toepassing van Ivermectine voor Covid-19 (streng) verboden, zoals in Nederland. En op andere plekken werd het massaal gebruikt en werden goede resultaten geclaimd. Op deze site staat veel informatie over dit onderwerp. 

Fake news

Op deze site heb ik beschreven hoe het blad Rolling Stone fake-news werd verspreid over problemen in de ziekenhuizen van Oklahoma naar aanleiding van misbruik met Ivermectine. De afgelopen weken lijkt de informatieoorlog verder te versterken.

Onlangs plaatste de BBC een groot artikel over Ivermectine en dat het gebruik ervan tegen Covid-19 geen enkele werking had.

De informatieoorlog rondom Ivermectine - 24361

Als je het leest dan raak je volledig overtuigd van wat er geschreven staat.

Maar Dr. John Campbell, die op een onafhankelijke manier actief is via zijn zeer interessante YouTube kanaal, ging diep in op dit artikel van de BBC en maakte er gehakt van.

Op virusvaria bespreekt Anton Theunissen uitgebreid dit nieuwste hoofdstuk in deze informatieoorlog die er over dit onderwerp aan de gang is, zoals over een sala aan andere onderwerpen rondom Covid-19.  Het is de moeite waarde om dat artikel te lezen en de kijken naar de video van Dr. John Campbell. Hij verwijst ook naar deze site waar men real time een metastudie heeft geplaatst naar de werking van Ivermectine.

Deel dit artikel: Twitter Facebook Linkedin WhatsApp
REACTIES
Reageer hier, maar met respect.

We verwelkomen respectvolle en relevante opmerkingen. Off-topic commentaren worden verwijderd. Als je illegale dingen doet, zullen we het verbieden.