Wilt u ons werk financieel ondersteunen? Word dan lid

De laatste updates in uw mail!

U hoeft niets te missen. leder weekend krijgt u de hoogtepunten van Maurice van afgelopen week in uw mail. Met opmerkelijke artikelen, meer achtergrond en toelichtingen.

Covid Dagcijfers 4 november 2021

Covid Dagcijfers 14 juli 2021 - 21663
Samenvatting van het artikel

Op deze pagina worden dagelijks de laatste cijfers over de covid-19 epidemie gepresenteerd, op basis van de gegevens van het NICE, aangevuld met de voorspellingen voor de komende weken. Vandaag de cijfers voor 4 november 2021.

Lees volledig artikel: Covid Dagcijfers 4 november 2021

Leestijd: < 1 minuut

Covid Dagcijfers 4 november 2021

De GGD-cijfers van dinsdag laten zien dat de stijgingspercentages nog steeds eenzelfde trend laten zien. Een stijging van rond de 40% per week.

Covid Dagcijfers 4 november 2021 - 25007

Als we kijken naar de ontwikkeling per leeftijdsklasse is goed te zien dat de relatieve stijging vooral bij de ouderen het geval is.

Covid Dagcijfers 4 november 2021 - 25008

Ook bij de ziekenhuisopnames zien we de grote stijgingen onder de oudste drie leeftijdsklassen.

Covid Dagcijfers 4 november 2021 - 25009

Het is verbluffend dat met deze ontwikkelingen de belangrijkste boodschap gisteren was hoe hoog nog de bescherming van de vaccinatie was, terwijl het evident is dat juist de afname ervan bij de oudste groepen de belangrijkste oorzaak is van de huidige ontwikkelingen. Morgen wordt daar een uitgebreid artikel over geschreven.

U heeft zojuist gelezen: Covid Dagcijfers 4 november 2021.

Volg Maurice de Hond op Twitter en YouTube.

Deel dit artikel: Twitter Facebook Linkedin WhatsApp
REACTIES
Reageer hier, maar met respect.

We verwelkomen respectvolle en relevante opmerkingen. Off-topic commentaren worden verwijderd. Als je illegale dingen doet, zullen we het verbieden.