Wilt u ons werk financieel ondersteunen? Word dan lid

De laatste updates in uw mail!

U hoeft niets te missen. leder weekend krijgt u de hoogtepunten van Maurice van afgelopen week in uw mail. Met opmerkelijke artikelen, meer achtergrond en toelichtingen.

Geweldig interview met Prof. Harvey Risch over vaccineren

Geweldig interview met Prof. Harvey Risch over vaccineren - 26147
Samenvatting van het artikel

Verplichte kost om te bekijken, te beluisteren en te verspreiden.

Lees volledig artikel: Geweldig interview met Prof. Harvey Risch over vaccineren

Leestijd: 2 minuten

Weer zo’n geweldig interview met een nuchtere Amerikaanse professor Harvey Risch van Yale University over het vaccineren. Deze epidemioloog stelt de juiste punten aan de orde en stelt de juiste vragen over de behandeling van Covid-19 patiënten en het nut van het vaccineren.

(Dit is slechts een deel uit het originele interview dat aanvankelijk op YoutTube stond. Via doorklikken naar EPOCH TV kunt u het hele interview zien)

Prof. Harry Risch over vaccineren

Het interview wordt gehouden door The American Thought Leaders. Dr. Harvey Rosch kijkt zeer kritisch naar de Covid pandemie. Hij noemt het dan ook een Pandemie van de Angst die vrijwel iedereen beïnvloedt. Covid heeft maar een kleine groep geraakt, waarvan de meeste wel ernstig. Maar over het algemeen praten we over een kleine groep waarvan de besmettingen ook nog voorspelbaar waren voor de ouderen.

Het verschil tussen jong en oud, gezonden en kwetsbaren was allang duidelijk. Terwijl de angst is verspreid dat iedereen zou kunnen overlijden aan Covid of tenminste er ernstige klachten aan over kon houden. Dus voor deze pandemie het is karakteristiek om te zien hoe de angst voor iedereen is ingeprent, en hoe de bevolking daar op heeft gereageerd – uit angst.

Al vanaf het begin verspreidde de overheden een ernstig beeld van de invloed van besmet raken. Dat iedereen

  • het risico loopt om ernstige Corona te krijgen,
  • kan overlijden aan Corona, ook jongeren,
  • beschermd moet worden, ook voor de ander,
  • niet naar buiten mag maar moet thuisblijven,
  • niet sociaal mag zijn met anderen.

Met als doel niet alleen zichzelf maar ook anderen te beschermen.

Vertrouwen

Logisch gevolg is dat iedereen in die bedoelde angst crisis kwam. Want waarom zou je de autoriteiten, de medische zorg, ziekenhuizen en zelfs je huisarts niet vertrouwen? Ze vertellen toch allemaal dezelfde boodschap? Waarom zou je daar tegen in gaan? De angst wordt nog meer gevoed door de beelden van ambulances in beschermpakken, opgestapelde lijkkisten en de lege straten door lockdowns. Daarbij komt ook nog de propaganda van de succesvolle lockdowns.

Bekijk dit interview met Prof. Harvey Risch over vaccineren voor gefundeerde inzichten.

Deel dit artikel: Twitter Facebook Linkedin WhatsApp
REACTIES
Reageer hier, maar met respect.

We verwelkomen respectvolle en relevante opmerkingen. Off-topic commentaren worden verwijderd. Als je illegale dingen doet, zullen we het verbieden.