Wilt u ons werk financieel ondersteunen? Word dan lid

De laatste updates in uw mail!

U hoeft niets te missen. leder weekend krijgt u de hoogtepunten van Maurice van afgelopen week in uw mail. Met opmerkelijke artikelen, meer achtergrond en toelichtingen.

Dankwoord aan de medewerkers en u

Dankwoord aan de medewerkers en u - 27880
Samenvatting van het artikel

Dankwoord aan het eind van het tweede Coronajaar.

Lees volledig artikel: Dankwoord aan de medewerkers en u

Leestijd: < 1 minuut

Tegelijk met dit dankwoord plaatsen we een overzicht van belangrijke artikelen van de meer dan 1000, die geplaatst zijn, sinds maart 2020. Zijn mede tot stand gekomen door de meer dan 25 personen die aan deze site op de één of andere manier meewerken. Betrokken bij de redactie, doen van onderzoek, illustratie, techniek van de site, behandeling vragen en moderatie.

Gemiddeld wordt ieder artikel door meer dan 100.000 mensen gelezen. Per maand zijn er meer dan 750.000 Nederlandstalig bezoekers uit meer dan 100 landen.

Dat wordt mogelijke gemaakt door de donaties van de bezoekers.

Ik dank allen, die aan deze site meewerken of via donaties dit werk mogelijk hebben gemaakt of ons moreel steunen, uit het diepst van mijn hart. 

Het is heel jammer dat dit nu al bijna 2 jaar een noodzakelijkheid was om objectieve en onderbouwde informatie te brengen tijdens zo een grote crisis.

Ik hoop intens dat het in de loop van 2022 niet meer nodig is, en we weer in een normale wereld terechtkomen van rede en gematigdheid en deze site niet meer noodzakelijk is.

Maar zolang dat nog wel zo is, hoop ik op uw steun te kunnen blijven rekenen: Moreel en (af en toe ook) via donaties.

Ik wens u prettige feestdagen en een gelukkig, gezond, en voorspoedig 2022.

Dankwoord aan de medewerkers en u - 27851

 

Maurice de Hond

Deel dit artikel: Twitter Facebook Linkedin WhatsApp
REACTIES
Reageer hier, maar met respect.

We verwelkomen respectvolle en relevante opmerkingen. Off-topic commentaren worden verwijderd. Als je illegale dingen doet, zullen we het verbieden.