Wilt u ons werk financieel ondersteunen? Word dan lid

De laatste updates in uw mail!

U hoeft niets te missen. leder weekend krijgt u de hoogtepunten van Maurice van afgelopen week in uw mail. Met opmerkelijke artikelen, meer achtergrond en toelichtingen.

Interview over de wisselwerking Influenza en Covid-19

Interview over de wisselwerking Influenza en Covid-19 - 33447
Samenvatting van het artikel

Een gesprek met Julius Ruechel over de wisselwerking tussen influenza en Covid-19 en wat er in de toekomst zal gaan gebeuren op dat vlak.

Lees volledig artikel: Interview over de wisselwerking Influenza en Covid-19

Leestijd: < 1 minuut

Interview over de wisselwerking Influenza en Covid-19

De Canadese analist/auteur Julius Ruechel schrijft fascinerende artikelen over Covid-19. Hij was ook een “buitenstaander” die gespecialiseerd is in data-analyse en onderzoek.

Zijn weg lijkt enigszins op die van mij. Hij schrijft vooral heel uitgebreide artikelen (nog veel langer dan die ik schrijf), die een onderwerp van alle kanten belichten. En ook hij geeft daarbij altijd zijn bronnen.

Zijn fascinerende artikel over de interactie tussen influenza en Covid-19 en wat we daarvan kunnen leren hebben wij vertaald en begin januari op deze site geplaatst. 

Uitgebreid gesprek

Om wat meer erover te weten te komen en zijn informatie beter toegankelijk te maken heb ik een uitgebreid gesprek met hem gevoerd. Dat gesprek geeft ook aanwijzingen voor datgene wat we naar de toekomst toe kunnen verwachten.

U heeft zojuist gelezen: Interview over de wisselwerking Influenza en Covid-19.

Volg Maurice de Hond op Twitter | YouTube | Facebook | LinkedIn.

Deel dit artikel: Twitter Facebook Linkedin WhatsApp
REACTIES
Reageer hier, maar met respect.

We verwelkomen respectvolle en relevante opmerkingen. Off-topic commentaren worden verwijderd. Als je illegale dingen doet, zullen we het verbieden.

 
De notulen van het – Duitse – OMT compleet openbaar - 96782
De bijzondere aanpassingen van de oversterftemetingen - 96665