Wilt u ons werk financieel ondersteunen? Word dan lid

De laatste updates in uw mail!

U hoeft niets te missen. leder weekend krijgt u de hoogtepunten van Maurice van afgelopen week in uw mail. Met opmerkelijke artikelen, meer achtergrond en toelichtingen.

Fragmenten uit de autobiografie

Fragmenten uit de autobiografie - 53488
Samenvatting van het artikel

Dit zijn wat fragmenten uit de autobiografie. Verkrijgbaar in de boekwinkels, via BOL.com en via deze site.

Lees volledig artikel: Fragmenten uit de autobiografie

Leestijd: < 1 minuut

De autobiografie van Maurice de Hond “Wie bang is krijgt ook klappen” is verschenen. Het boek is te krijgen in de boekwinkels, via BOL.com en deze site. Hier treft u het persbericht aan over het boek. 

De verschillen aspecten van het leven van Maurice komen voorbij met als belangrijke scheidslijnen: 1965, 1980, 1990, 2002 en 2020. Daarin beschrijft Maurice de ups en downs uit zijn privéleven, zijn werk als onderzoeker, zijn ervaringen met de politiek en politici (zoals Den Uyl, Kok en Fortuyn), zijn ervaringen vanaf 1965 met technologie, zijn werk als ondernemer en zijn ervaringen als voetbalscheidsrechter. Twee delen gaan over de Coronacrisis en de Deventer Moordzaak. Dat betreft zowel een beschrijving van zijn manier van optreden, zijn ervaringen met de media, als een verantwoording voor zijn aanpak. Overheersend is hoe hij zich daarbij baseert op harde feiten en logica.

In zijn boek doet Maurice een aantal opmerkelijke onthullingen. O.a. over de wijze waarop Wim Kok in 1994 premier is geworden, zijn contacten met Pim Fortuyn en wat zich afspeelde achter de schermen van de Deventer Moordzaak toen men in oktober 1999 besloot het onderzoek naar Michaël de Jong, de klusjesman te staken en zich helemaal te richten op Ernest Louwes.

Ieder hoofdstuk wordt afgesloten met foto’s over de bewuste periode en er is een link naar een webpagina met aanvullend materiaal (video en tekst) over dat bewuste deel.

Dit is een selectie van 14 pagina’s uit het boek:

Selectie Uit Wie Bang Is Krijgt Ook Klappen

En dit is de inhoudsopgave.

Inhoudsopgave

Deel dit artikel: Twitter Facebook Linkedin WhatsApp
REACTIES
Reageer hier, maar met respect.

We verwelkomen respectvolle en relevante opmerkingen. Off-topic commentaren worden verwijderd. Als je illegale dingen doet, zullen we het verbieden.

 
De notulen van het – Duitse – OMT compleet openbaar - 96782
De bijzondere aanpassingen van de oversterftemetingen - 96665