Wilt u ons werk financieel ondersteunen? Word dan lid

De laatste updates in uw mail!

U hoeft niets te missen. leder weekend krijgt u de hoogtepunten van Maurice van afgelopen week in uw mail. Met opmerkelijke artikelen, meer achtergrond en toelichtingen.

Dienstmededelingen Maurice.nl

Dienstmededelingen - 53665
Samenvatting van het artikel

Nu mijn autobiografie naar de drukker is gegaan, zijn hier een aantal dienstmededelingen.

Lees volledig artikel: Dienstmededelingen Maurice.nl

Leestijd: 2 minuten

Dienstmededelingen Maurice.nl

Autobiografie naar de drukker

In de afgelopen maanden heb ik hard gewerkt aan het voltooien van mijn autobiografie. Het boek is nu naar de drukker en zal vanaf 15 december verkrijgbaar zijn. Zowel in de boekhandel, als bij BOL.com als via deze site.  Volgende week begint de “reclamecampagne” en hier kunt u al een sneak preview krijgen van het persbericht. 

Het boek gaat over allerlei zaken, die ik in mijn leven heb meegemaakt, met vanzelfsprekend een groot hoofdstuk over de Coronacrisis. Over een aantal dagen treft u op deze site meer informatie over het boek aan.

Degenen die in de afgelopen maanden al het boek hebben voorbesteld zullen het boek rond 15 december bezorgd krijgen.

Voortgang van deze site

In die afgelopen twee maanden heb ik minder tijd kunnen besteden aan het schrijven van artikelen voor deze site. Vanuit het uitgevoerde onderzoek hebben uw wensen geïnventariseerd en de komende tijd zullen we daar weer meer invulling aangeven.

U heeft aangegeven naast artikelen van mij ook wel artikelen van anderen op deze site te willen lezen. Leden van het Green Team hebben dat al regelmatig gedaan en daarvoor mijn dank. Maar mochten er anderen zijn, die ook een artikel willen plaatsen, dan kunnen ze dat aangeven en een concept insturen. Wel zullen we bekijken of het artikel qua strekking en onderbouwing past bij de filosofie van deze site.

Zoals ik ook in mijn autobiografie beschrijf, wil ik alles wat ik beweer goed kunnen onderbouwen en niet meegaan met de waan van de dag. Maar dat betekent ook dat ik aan tegengeluiden dezelfde eisen stel. Er zijn genoeg andere plekken op het internet waar mensen informatie van hun gading kunnen vinden. Van wat op deze site door ons geplaatst wordt moet u erop kunnen rekenen dat het goed is doordacht, gebaseerd op meerdere studies en transparant wordt gepresenteerd. Om u de mogelijkheid te bieden op basis daarvan uw eigen conclusies te trekken.

U steunt ons daarin door onze site te blijven bezoeken, onze informatie te delen met degenen waarvoor u denkt dat het belangrijk is, en af en toe een donatie te doen.

Helaas leven we in hectische tijden en hebben de afgelopen ruim 2,5 jaar aangetoond, dat er veel kan gebeuren, waarvan we vooraf dat nooit hadden verwacht. Alertheid blijft dus nodig en dat proberen we via deze site te blijven bieden.

U heeft zojuist gelezen: Dienstmededelingen Maurice.nl.

Volg Maurice de Hond op Twitter | Facebook | LinkedIn | YouTube.

Deze website opereert dankzij de financiële steun van de bezoekers en kent geen paywall of adverteerder. Klik hier als u een (kleine) donatie wilt geven. Onze dank is groot.

Deel dit artikel: Twitter Facebook Linkedin WhatsApp
REACTIES
Reageer hier, maar met respect.

We verwelkomen respectvolle en relevante opmerkingen. Off-topic commentaren worden verwijderd. Als je illegale dingen doet, zullen we het verbieden.