Wilt u ons werk financieel ondersteunen? Word dan lid

De laatste updates in uw mail!

U hoeft niets te missen. leder weekend krijgt u de hoogtepunten van Maurice van afgelopen week in uw mail. Met opmerkelijke artikelen, meer achtergrond en toelichtingen.

Fragmenten uit mijn autobiografie

Fragmenten uit mijn autobiografie - 54496
Samenvatting van het artikel

Dit zijn enkele fragmenten plus de inhoudsopgave van mijn autobiografie. Vanaf deze week verkrijgbaar in de boekwinkels, via BOL.com en via deze site.

Lees volledig artikel: Fragmenten uit mijn autobiografie

Leestijd: < 1 minuut

Hier treft u het bestelformulier aan.

De verschillende aspecten van mijn leven komen voorbij. Daarin beschrijf ik de ups en downs uit mijn privéleven, mijn werk als onderzoeker, bijzondere ervaringen met de politiek en politici (zoals wat was mijn rol in 1994 bij de aanstelling van de premier en hoe waren mijn contacten met Pim Fortuyn?), hoe technologie vanaf 1965 een rol voor me speelt, zakelijke ups en downs en ook mijn verleden als voetbalscheidsrechter.

Een deel gaat over de Deventer Moordzaak. Waar al veel over verteld en geschreven is in de media. Maar hoe heb ik dit beleefd, waarom ben ik zo bevlogen met het wel en wee van iemand die ik helemaal niet kende? En wat zou ik nu anders doen?

Er is tevens een deel over de coronacrisis, ook hier heb ik mij niet bij iedereen geliefd gemaakt. Maar was dat wel terecht? Hoe ben ik hier in beland en waar baseer ik dan al mijn feiten op?

Ieder hoofdstuk wordt afgesloten met foto’s over de bewuste periode en er is een link naar een webpagina met aanvullend materiaal (video en tekst) over dat bewuste deel.

Dit is een selectie van 14 pagina’s uit het boek om u een indruk te geven:

Selectie Uit Wie Bang Is Krijgt Ook Klappen 1

En dit is de inhoudsopgave.

Inhoudsopgave

Hier treft u het bestelformulier aan.

Deel dit artikel: Twitter Facebook Linkedin WhatsApp
REACTIES
Reageer hier, maar met respect.

We verwelkomen respectvolle en relevante opmerkingen. Off-topic commentaren worden verwijderd. Als je illegale dingen doet, zullen we het verbieden.

 
Steeds meer malversaties bekend van Daszak, Fauci e.a. over lablek - 89029